Katteplakater til dig, der elsker katte!

Hvis du er på jagt efter katteplakater, har vi her på siden nogle forslag til dig! Her finder du både søde små kæledyrskatte, men også de større eksotiske katte. Der vil være katteplakater med citater omhandlende katte. Derudover er der plakater med huskatte og andre kattedyr som løver og tigere. Scroll ned på siden for at se de mange flotte plakater. Vi er sikre på, at der vil være en plakat, som netop du kan lide!

På citatplakat.dk findes forskellige typer katteplakater, der fås i forskellige størrelser. De fleste af plakaterne indeholder sjove ordspil mens nogle blot er billeder af katte. Grundet de sjove ordspil er, vil katteplakaterne hurtigt gøre hjemmet lidt mere livligt. Derudover er det altid et sjovt samtaleemne med en citat-plakat! Klik ind på citatplakat.dk, hvis du kan lide plakaterne nedenfor.

Hvis du er mere til plakater med de store kattedyr, så har designdyret.dk et udvalg, du vil kunne lide. De har fantastisk flotte billeder af løver, der præsenteres i sort/hvid. Billederne er meget autentiske og vil pryde enhver væg! Klik ind på designdyret.dk, hvis du også er vild med billederne! Nedenfor ses et lille udvalg.

Aurea.dk har et lille udvalg af katteplakater. Deres plakater er mest henvendt til børn og passer perfekt til børneværelset. Katteplakaterne er super søde, og nogle af dem også lærerige. Endvidere er plakaterne i fine farver, der får værelset til at lyse flot op. Nedenfor er vist et udvalg af deres plakater, og hvis det vækker interesse, så smut ind på aurea.dk, for at se mere!

engkjaer-nordisk.dk designer en anden slags katteplakater, hvor mennesker har fået kattehoveder. Kategorien kalder de “My Hipster Family”, hvilket tydeligt afspejles i plakaterne. Katteplakaterne kan vælges med den mintgrønne baggrund, som vises nedenfor, og hvid. Hop ind på engkjaer-nordisk.dk, hvis katteplakaterne falder i din smag.

Drømmer du om andet end katteplakater?

Hvis du kunne tænke dig andre plakater med dyr, så er der her på siden en artikel om netop dette! Her kan du finde plakater med alle mulige forskellige dyr, både eksotiske og mere almindelige dyr, som vi kender dem her i Danmark. Klik videre til dyreplakater, for at se det store udvalg. Derudover har vi også et stort udvalg af hundeplakater til hundeelskeren! Klik rundt her på siden, og find inspiration til til hjem.