Dekorative og sjove filmplakater for enhver smag!

Her finder du et stort udvalgt af filmplakater, som passer til enhver smag. Om det er til dig, din bedre halvdel, en gave til en ven eller noget helt andet, så er disse plakater et perfekt bud. Der er både plakater i gråtoner til dig, der kan lide en afdæmpet stil samt farvestrålende plakater, der bidrager til at lyse hjemmets vægge lidt op. I udvalget findes filmplakater med sjove citater fra de film, du elsker allermest, samt billeder af kendte skuespillere og figurer fra film.

Hvis du er ude efter en filmplakat med citater, har Aurea.dk nogle gode kandidater. På siden findes alt fra det velkendte Die Hard citat som “Yippee ki-yay motherfucker” til de meget populære Friends-citater som Joeys “How you doin’?” eller Ross’ evige undskyldning “We were on a break!” Envidere kan du finde filmplakater med biler fra lige netop de film, du elsker! Klik dig ind på Aurea.dk, hvor du finder mange flere.

Hos Citatplakat.dk findes også filmplakater, hvor bl.a. sjove Olsen Banden citater samt citater og figurer fra andre film repræsenteres. Herinde findes citater fra de bedste børnefilm, vi kender herhjemme, som både kan bruges på børneværelset, men bestemt også i dagligstuen.

Citatplakat.dk repræsenterer endvidere et stort udvalg af plakater af kendte skuespillere, som mest er at finde i sort/hvide toner, hvilket giver dem et meget autentisk look. Et udvalg af sådanne plakater kan ses nedenfor, mens mange flere er at finde inde på hjemmesiden.

De mest populære filmplakater gennem tiden

Når man snakker populære plakater og citater fra film er det umuligt at komme uden om Friends serien. Af populære plakater fra Friends er bl.a. nedenstående. Her ses alle fem venner, der sidder på en stålprofil og ser ud over New York. Derudover er også plakaten hvor Chandler, Rachel, Ross, Monica, Joey og Phoebe drikker milkshake.

Andre populære film er Harry Potter filmene med de tre venner Harry, Ron og Hermione. Plakater med disse tre karakterer fra Harry Potter har altid været meget populære. Nogle af storspillerne findes på billederne herunder.

I en helt anden boldgade finder du populære plakater fra Star Wars filmene. Her er især plakater med karakterene Darth Vader og Yoda nogle af dem, folk allerbedst kan lide. Dog er både Luke Skywalker og Lea også populære blandt befolkningen. Et udvalg af Star Wars plakater er illustreret.

Hvis du er ude efter andre typer plakater, kan du søge rundt på filmplakater.dk. Herinde findes et væld af artikler, bl.a. retroplakater til den nostalgiske type. Er det dog ikke tilfældet, er der massevis af andre typer af plakater, så du helt sikkert vil finde netop den type plakat, der passer dig bedst!