De sødeste dyreplakater

Hvem elsker ikke dyreplakater med søde eller spændende dyr? Om du er på jagt efter en plakat med en hund, giraf, flodhest eller noget helt fjerde, så er denne side lige noget for dig! Dyreplakater giver en helt særlig stemning i et rum, samtidigt med, at de er meget dekorative. Uanset om du er til plakater af de vilde dyr fra savannen eller de lidt mere gængse dyr som vi kender herhjemme, så er vi sikre på, at du her vil finde en plakat, der passer dig!

desagraf.dk har et stort udvalg af plakater med dyr. De har både dyreplakater i gråtoner, stregtegninger, farverige og i retrostil. Endvidere findes der dyreplakater med både “almindelige” danske dyr som hunde, humlebier osv., men også eksotiske dyr som giraffer og elefanter. De nedenstående dyreplakater giver et lille indblik i, hvilke typer plakater, de har. Smut ind på desagraf.dk og tag et kig!

På designdyret.dk har de forskellige sort/hvid billeder af en række eksotiske dyr. Billederne er meget autentiske, da de formår at fange dyrenes naturlige udtryk. Endvidere har de et udvalg af dyreplakater med tegninger af dyr, som kan sætte et særligt præg på ethvert hjem. Begge typer af plakater er vist nedenfor. Smut ind på designdyret.dk for at se mere, og købe netop den dyreplakat, du falder for!

Inde på citatplakat.dk har de et stort udvalg af Zoo plakater med alle de dyr, du finder i en zoologisk have. Der er dyrplakater med bl.a. isbjørne, flodheste, pelikaner, aber, tigere, flamingoer og mange flere! Derudover er alle plakaterne i flotte, men samtidigt afdæmpede farver, som giver dem et virkelig flot udtryk. Tjek alle plakaterne ud på citatplakat.dk, og se et lille udvalg af deres dyreplakater nedenfor.

Dit kæledyr på plakaten!

Hos HiDoggie.dk kan du få lavet en helt personlig brugerdefineret plakat af dit yndlings-kæledyr. Konceptet er helt anderledes fra andre websteder. Man sender et billede ind af sit kæledyr, som så bliver forvandlet til netop det, du ønsker! Du får dermed en helt unik plakat af dit kæledyr. Om det skal være en superhelt, en gentleman eller en dronning vælger du helt selv. Et udvalg af de plakater, de har designet, er præsenteret nedenfor. Ellers kan du klikke ind på HiDoggie.dk, for at se nærmere.