By plakater

Det er blevet meget populært med by plakater med motiv af ens egen by hængende i hjemmet. Dette er både by plakater, der har motiver af den by man bor i, eller den by man kommer fra. Nogle har også plakater hængende af byer de godt kan lide eller har været i. Der er et hav af by plakater at vælge mellem, så vi har i denne artikel vist et udvalg af nogle af de flotteste by plakater, du kan finde.

Populære by plakater

Hos Aurea.dk har de et kæmpestort udvalg af by plakater. De har både storbyerne Aalborg, Aarhus, Odense og København, men også et udvalg af plakater fra mindre byer som Vorupør og Viborg. Derudover har de også enkelte storbyer fra andre lande, f.eks. Berlin og Hamborg. De forskellige by plakater fås i forskellige typer, hvilket kan ses på de udvalgte billeder nedenfor. Hop ind på Aurea.dk, hvis plakaterne er noget for dig.

Hvis du godt kan lide moderne plakater, så har bysampedro.dk helt sikkert nogle, du vil kunne synes om. Plakaterne er meget simple med hver sin karakteristiske farve, hvilket gør dem utroligt dekorative. De er perfekte, hvis man ønsker mere end én by plakat, da de forskellige farver til de forskellige byer får hjemmet til at lyse flot op! De har byer som Aarhus, København, Vejle, Odense, Skanderborg, Randers og Aalborg mf. Et udvalg af plakaterne fra bysampedro.dk er vist nedenfor.

Hos citatplakat.dk er der også et kæmpe udvalg af by plakater. Disse er tilgengæld i sort/hvid mange af dem, så hvis du er mere til gråtoner, skal du helt klart tjekke dem ud. Endvidere sælges der plakater med billeder af kendte seværdigheder i de forskellige byer. Dette er f.eks. indgangen til Strøget, Børsen i KBH, Kongens Nytorv og Vor Frue Kirke. Nogle af de forskellige by plakater kan ses på billederne nedenfor. Klik ind på citatplakat.dk, hvis disse falder i din smag.

Hos desagraf.dk har de et stort udvalg af by plakater med flere af danmarks byer samt nogle af deres kendetegn. I udvalget findes plakater af de store byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense. Dog har de også et bredt udvalg af plakater med motiver af mindre byer som Skagen, Blokhus, Løkken, Hjørring og Svinkløv. Dette giver dig stor mulighed for at finde lige netop den plakat, der passer dig! Nedenfor er vist en række af plakaterne fra desagraf.dk, men hop selv ind på siden for at finde flere.

Hos dialaegt.dk ser by plakaterne noget anderledes ud end på de andre websider. I stedet for at have plakater med billeder af byer eller deres kendetegn, har dialaegt.dk samlet sjove talemåder fra de forskellige byer/steder. Derudover har de gjort dem ekstra personlige i og med, at det er nordjyden selv, der bestemmer, hvad der skal stå på “Nordjylland”-plakaten. Dette gør de vha. Facebook opslag, hvor folk selv kan byde ind. Dermed sikres det, at det er de rigtige talemåder, der står på plakaterne. Nedenfor er vist nogle af plakaterne fra dialaekt.dk, og hvis du er interesseret, kan du udforske deres hjemmeside.